Visma en ValidSign bundelen krachten in strategisch partnership

Beschrijving

Visma slaat de handen ineen met ValidSign, marktleider in de Benelux op het gebied van digitaal ondertekenen. Met deze strategische overname versterkt Visma haar positie in de groeiende markt van digitale handtekeningen en bevestigt het bedrijf haar toewijding om innovatieve oplossingen te leveren aan haar klanten in Nederland en daarbuiten.

Het Transaction Advisory Services-team van BDO M&A heeft bijgedragen aan de transactie door middel van het opstellen van het due diligence-rapport.

Over ValidSign

ValidSign is een Nederlands bedrijf dat zich richt op elektronische handtekeningoplossingen. Ze bieden een veilig en gebruiksvriendelijk cloud platform waarmee bedrijven documenten digitaal kunnen ondertekenen en beheren. ValidSign streeft ernaar om organisaties te helpen bij het stroomlijnen van hun ondertekening processen, het verminderen van papiergebruik en het verhogen van de efficiëntie. Het platform biedt functionaliteiten zoals workflow beheer, identiteitsverificatie en archivering van ondertekende documenten. Met hun focus op gebruiksgemak en veiligheid heeft ValidSign een positie opgebouwd als een betrouwbare speler in de markt voor elektronische handtekeningen.

Over Visma

Visma is een van Europa’s toonaangevende leveranciers van bedrijfskritische software voor een efficiëntere en veerkrachtige samenleving. Met een breed scala aan producten en oplossingen helpt Visma bedrijven bij het beheren van hun financiën, human resources en andere bedrijfsprocessen. Het bedrijf heeft een sterke focus op innovatie en werkt nauw samen met klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden. Met duizenden werknemers wereldwijd en een uitgebreid partnernetwerk heeft Visma een solide positie in de markt voor bedrijfssoftware.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen