Visma Nederland B.V. neemt Nazca en Genetics over

Beschrijving

Deze tech scale-up biedt een digitaal platform waarmee organisaties prestaties meten, managen en verantwoorden op het gebied van duurzaamheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid en kwaliteit. 

Met SmartTrackers breidt Visma haar portfolio uit met een compleet managementsysteem voor duurzaamheidsbeleid. Dit ondersteunt organisaties onder meer om te voldoen aan het groeiend aantal rapportageverplichtingen en het behalen van de klimaatdoelen. Door de overname van Nazca en Gentics (NGSG) breidt Visma de aanwezigheid in de overheidssector met haar ketenpartners uit

Over Nazca en Genetic

Nazca biedt met haar oplossing Bodem Digitaal Op de Kaart (BDOK), quickscans en rapportages voor ingenieursbureaus en infrastructuurbedrijven. Hiermee kunnen zij de grond analyseren en controleren vóór de graafwerkzaamheden. Omdat de oplossing SaaS compliant is, gebruiken gemeenten en makelaars het ook voor het verzamelen, analyseren en delen van milieugegevens. Genetics levert SaaS-oplossingen om processen rondom vergunningen bij gemeenten, provincies, waterschappen en milieuorganisaties te vereenvoudigen. Doordat New Generation Software Group aansluit, biedt Visma nu ook configureerbare SaaS-oplossingen voor de vraagstukken van grote complexe overheidsorganisaties.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen