Visma neemt OutSmart over

Beschrijving

Visma, Europees leider in cloudsoftware, neemt OutSmart over. OutSmart is een SaaS scale-up die field service management software ontwikkelt voor kleine en middelgrote bedrijven.

OutSmart is opgericht in Nederland en daarnaast actief in België, Duitsland en Portugal. Door aansluiting bij Visma kan OutSmart de groeiambities versnellen.

Over Visma

Visma Software helpt ondernemers vooruit met slimme cloudsoftware voor boekhouding, financiële-, groothandels- en projectadministratie en accountancy. Visma zet in op duurzame groei in de Benelux door gezonde, groeiende bedrijven die bedrijfskritische software leveren over te nemen.

Over OutSmart

OutSmart levert SaaS oplossingen die het coördineren van de buitendienst vergemakkelijken. Het bedrijf is begonnen met het digitaliseren van werkbonnen, waarbij buitendienstmedewerkers hun werkzaamheden registreren waarna de binnendienst deze met een muisklik verwerkt tot factuur. Inmiddels biedt OutSmart functies voor digitaal plannen, materiaalbeheer, offertes, crm, urenregistratie, facturatie, projectplanning, contract- en objectbeheer en specifieke functies voor installateurs in de koeltechniek.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen