Vortex Capital Partners en Kees de Boekhouders sluiten een partnership

Beschrijving

Aanbieder van boekhoudsoftware-en dienstverlening voor ZZP’ ers Kees de Boekhouder uit Amsterdam en investeringsmaatschappij Vortex Capital Partners sluiten een partnership om samen verder te bouwen aan de nationale go-to brand van boekhoud services voor ondernemers.

BDO M&A en BDO Legal hebben de transactie begeleid door uitvoering van het financieel, fiscaal en arbeidsrechtelijk due diligence. Tevens heeft het BDO Debt Advisory team van BDO M&A, Vortex en  Kees de Boekhouder begeleid bij het verkrijgen van de transactiefinanciering.

De financiering is vertrekt door Rabobank en kent competitieve voorwaarden en tarieven. In de financieringsstructuur is flexibiliteit en ruimte ingebouwd ten behoeve van de toekomstige groeistrategie van de onderneming.  

Over Kees de Boekhouder
Kees de Boekhouder is in 2009 opgericht door Kees Monteban en Marlou ter Berg. Het bedrijf biedt een all-in-one oplossing voor zzp’ers en kleine ondernemers, dankzij de combinatie van een sterk eigen ontwikkeld softwareplatform en de service van een persoonlijke boekhouder. De boekhouders begrijpen de vraagstukken van zelfstandigen en geven helder advies. De onderneming is over de afgelopen jaren sterk organisch gegroeid en bedient nu meer dan 6.500 klanten.

Over Vortex Capital Partners
Vortex, opgericht in 2012, is een gespecialiseerde investeerder die zich richt op software-, internet- en techgedreven ondernemingen. Het investeringsfonds focust zich op kleine en middelgrote ondernemingen met een groot groeipotentieel (zowel autonoom als acquisitief). Het team combineert brede ondernemingservaring met diepe technische expertise om ambitieuze ondernemers en managementteams als actieve partner te ondersteunen met het realiseren van hun groeiambities.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen