BrightOrange

Zekerheid over economische waarde bij aankoop of verkoop van een onderneming

Over ons

Elke bedrijfsovername, investering in ondernemingen of financieringsaanvraag is uniek. Maar een ding is zeker: hoe complexer dit traject – en hoe langzamer de informatievoorziening – des te meer tijd en inspanning dit zal vergen. BrightOrange begeleidt u daarom actief gedurende het gehele proces.

Middelgrote ondernemingen
BrightOrange heeft meer dan 25 jaar ervaring met de koop en verkoop van ondernemingen, opvolgingsvraagstukken, management buy-outs, management buy-ins, (des)investeringen en financieringen. Wij richten ons hierbij primair op DGA's van middelgrote ondernemingen.

Optimaal resultaat
Bent u DGA van zo'n onderneming, dan zult u dit soort zaken waarschijnlijk slechts eenmalig meemaken. Omdat dit een bijzondere 'tak van sport' is, ontkomt u er niet aan om een beroep te doen op externe expertise. Onze kennis, deskundigheid en jarenlange ervaring op dit gebied zetten wij graag voor u in om tot een optimaal resultaat te komen.

+ Lees meer

Aanvullende informatie

Opgericht:
2011
Aantal adviseurs:
4
Dienstverlening:
Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Waardebepaling, Financiering, Mediation bij financiële geschillen, MBI & MBO begeleiding

Algemene gegevens

BrightOrange
E-mail ons

Aangesloten bij Brookz sinds October 29, 2016

Ons actuele bedrijvenaanbod op Brookz
0
bedrijven te koop aangeboden
Profielen in het verleden op Brookz
1
bedrijven te koop aangeboden

Contactpersonen