Business & Support

Uw partner bij bedrijfsopvolging, -verkoop, -fusie en -overname


Over ons

Business & Support B.V. is vanaf 2004 actief in strategische advisering en begeleiding van bedrijfsoverdrachten. Met onze ruime ervaring, expertise en uitgebreide netwerk focussen we ons op (ketens van) bedrijven die affiniteit hebben met techniek of handel, waarbij we telkens ongeremd de uitdaging aangaan om een succesvolle overdracht te realiseren.

Zorgvuldig
Of het in uw geval nu gaat over een bedrijfsopvolging binnen de familie of door het management, het verkopen van uw bedrijf, het aangaan van een samenwerking of fusie, of juist het overnemen van een ander bedrijf, het is bijzonder belangrijk dat dit met de grootste zorgvuldigheid wordt geregeld.

Deskundige en betrokken partner
Wij zijn een deskundig en betrokken partner voor u wat van essentieel belang is in dit traject. Iemand die met passende gedrevenheid adviseert, bemiddelt en het overdrachtsproces deskundig begeleidt. Een partij die het ondernemerschap door en door kent en alle specialistische overdrachtszaken voor u coördineert, zodat u zich zo veel mogelijk op uw onderneming kunt blijven focussen. Het is namelijk van groot belang dat uw bedrijf juist in deze fase optimaal blijft presteren.

Uitgebreid netwerk
Naast ons krachtige doelgroep-netwerk van bedrijven in de techniek en de handel beschikken wij ook over een internationaal netwerk in de glastuinbouw, waarin van oudsher onze roods liggen.

Voor de nodige disciplines in het overdrachtstraject beschikken wij over een uitgebreid netwerk waarin zich de beste specialisten op hun vakgebied bevinden. Wij zijn een actieve partij die vakkundig handelt vanuit uw belang, u heldere antwoorden verschaft, creatief tot oplossingen komt en aandacht heeft voor die details, die juist belangrijk zijn voor uw specifieke situatie.

Uw succes is onze grootste uitdaging!

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

2004

Aantal adviseurs:

1

Dienstverlening:

Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling, Juridisch Advies, Recovery, Strategisch advisering

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Business & Support

location-icon Dijkstraat 79
2675 AW Honselersdijk

Referenties

BKC Boeters Ketel Constructie B.V.

Verkoop

20-12-2018

Industrie & productie

Aangesloten bij Brookz sinds 28 november 2017

Ons actuele bedrijvenaanbod op Brookz

2

bedrijven te koop aangeboden

Profielen in het verleden op Brookz

0

bedrijven te koop aangeboden

Contactpersonen

contact-img

Peter van den Berg

phone-icon+31653351495 email-icon[email protected]

Bezoek- en postadres

Dijkstraat 79

2675 AW Honselersdijk