Company Brokers - Traction Avant

Beschrijving

Parts Chain Company neemt Traction Avant José Franssen over

Company Brokers heeft de succesvolle bedrijfsovername van, het in België gevestigde, Traction Avant José Franssen georganiseerd en begeleidt voor Parts Chain Company (PCC). Binnen de holding van PCC vallen ook De Graaf Automaterialen en CTA-services.

Oprichter en eigenaar José Franssen heeft met zijn kennis en liefde voor de Traction Avant zijn bedrijf de afgelopen 52 jaar uitgebouwd tot een begrip bij Traction Avant liefhebbers, zowel in België als internationaal. Company Brokers heeft veelal de onderhandelingen in emotionele en persoonlijke zin, professioneel begeleid.

Samen met De Graaf Automaterialen en CTA services, ook al bijna 50 jaar toonaangevend op dit gebied, vormen ze na de overdracht wereldwijd het vertrouwde adres voor alle onderdelen voor de Citroën klassiekers en Renault 4.

Voor de klanten betekent deze overname een aanzienlijke uitbreiding van het productassortiment voor de geliefde Traction Avant. Ook na de overname blijft de prijs-kwaliteitsverhouding en service gewaarborgd en zullen snelle levering en klantvriendelijkheid centraal staan.

Beide partijen zijn tevreden en blij met de deal en Company Brokers is er trots op daarin een rol te hebben mogen vervullen als adviseur van de koper.

Company Brokers
 • Donkereind 35

  3645 TC Vinkeveen

 • + toon alle adressen

 • Hoog en Wellerlaan 1

  3829 AW Hooglanderveen

 • Pierinkdijk 14

  7275 AJ Gelselaar

 • Dirk Ockerpad 4

  6586 AH Plasmolen

 • Weide 5

  4206 CH Gorinchem