Company Brokers

Voor succesvolle bedrijfsovernames

Company Brokers

Over Company Brokers 
Sinds 2005 is Company Brokers actief als een landelijk werkende bedrijfsovername-specialist. Met 5 partners, allen ervaren en professionele overname adviseurs, organiseert en realiseert Company Brokers uw bedrijfsoverdracht. Wij adviseren en ondersteunen daarbij ondernemers gedurende het volledige overnametraject. Betrouwbaar, discreet en daadkrachtig, richten alle acties zich op een succesvolle bedrijfsovername!

Beste deal
Company Brokers is specialist in bemiddeling en advisering bij verkoop, aankoop, fusies en participatie van en in bedrijven. De belangrijkste bijdrage die Company Brokers u biedt (vaak op korte termijn), is niet alleen het aandragen van één of meerdere serieuze partijen waarmee u tot zaken kunt komen, maar stelt u ook echt in staat om de 'beste deal' te doen. 

Kiezen voor onze transparante No deal – No pay formule staat voor het maken van een bewuste keuze voor een ervaren en ondernemende partner in uw bedrijfsovernameproject, die gelooft in uw onderneming en in de mogelijkheden om een succesvolle overdracht realiseren!

Grote ervaring
Company Brokers richt zich op ondernemingen variërend van één tot tientallen of honderden werknemers en heeft ervaring in alle branches. Onze focus, expertise en daadkracht verzekert u van succes, vraag gerust naar onze referenties. Company Brokers is professioneel, discreet, slagvaardig en lid van de branche-organisatie BOBB en de DCFA.

Dealpublicaties

Expert columns

Contactpersonen

Company Brokers
 • Donkereind 35

  3645 TC Vinkeveen

 • + toon alle adressen

 • Hoog en Wellerlaan 1

  3829 AW Hooglanderveen

 • Pierinkdijk 14

  7275 AJ Gelselaar

 • Dirk Ockerpad 4

  6586 AH Plasmolen

 • Weide 5

  4206 CH Gorinchem