Oud-eigenaar van MatrassenMaker kan weer rustig slapen

Oud-eigenaar van MatrassenMaker kan weer rustig slapen

Beschrijving

Begin dit jaar kwam Sertel naar ons toe met de vraag of Company Brokers hem kon begeleiden bij de verkoop van zijn bedrijf. Sertel was al meer dan 20 jaar eigenaar van de MatrassenMaker.

De MatrassenMaker is toegewijd aan het creëren van matrassen op maat die perfect passen bij ieders unieke slaapbehoeften en levensstijl. Inderdaad een uniek bedrijf in Nederland, waar snel en efficiënt matrassen worden geproduceerd. Een maakbedrijf in Nederland, wat op veel belangstelling vanuit Company Brokers netwerk kon rekenen. Uiteindelijk viel de keuze op Jacko ter Beek. Jacko is een slimme, uiterst zorgvuldige, plezierige onderhandelaar. Wat kan je anders verwachten, als je vanuit de consultancy business hebt gewerkt. Al vrij snel was er overeenstemming en kon de deal gesloten worden.

Sertel: ‘Na meer dan 20 jaar met veel plezier de MatrassenMaker opgebouwd en geleid te hebben, was ik toe aan een volgende uitdaging. In Jacko hebben we voor goede opvolging gezorgd’.

Jacko; ‘Na inderdaad jaren in de consultancy business gewerkt te hebben, was ik eraan toe om eigenaar van een maakbedrijf te worden. Ik was al een tijdje op zoek naar een bedrijf, toen de MatrassenMaker in beeld kwam. Een prima bedrijf om mijn visie en plannen gestalte te gaan geven. Want iedereen is gebaat bij een goede nachtrust, wat alleen kan met een matras op maat’.  

Company Brokers
 • Donkereind 35

  3645 TC Vinkeveen

 • + toon alle adressen

 • Hoog en Wellerlaan 1

  3829 AW Hooglanderveen

 • Pierinkdijk 14

  7275 AJ Gelselaar

 • Dirk Ockerpad 4

  6586 AH Plasmolen

 • Weide 5

  4206 CH Gorinchem