Lyvia Group betreedt Benelux-markt facilitaire software met overname van Facility Kwadraat

Lyvia Group betreedt Benelux-markt facilitaire software met overname van Facility Kwadraat

Beschrijving

Company Brokers is leidend geweest in het bij elkaar brengen van Facility Kwadraat en Lyvia Group: 

Facility Kwadraat heeft een leidende positie in de software-industrie en biedt uitgebreide oplossingen voor facility management, gepland onderhoud, verhuurbeheer en vastgoedbeheer. Hun eigen software, WISH, onderscheidt zich door een uitgebreid systeem aan te bieden dat is afgestemd op het stroomlijnen van facilitaire en vastgoedprocessen. Van praktische mobiele oplossingen voor leidinggevenden tot interactieve dashboards voor beheerders en managers, Facility Kwadraat heeft zich gevestigd in de voorhoede van de industrie. 

Dick Vink, medeoprichter en directeur van Facility Kwadraat zei: 

"We zijn blij om deel uit te maken van Lyvia Group. Deze alliantie markeert een belangrijke stap voor Facility Kwadraat, omdat we ernaar uitkijken om de samenwerkingscultuur en het uitgebreide netwerk van Lyvia Group te gebruiken om het bereik van onze software –WISH- in de internationale arena uit te breiden. Samen verwachten we substantiële groei en succes in de Benelux en daarbuiten. In de zoektocht naar een geschikte partner heeft Company Brokers een cruciale rol gespeeld."  

Door deel uit te maken van de groep positioneert Facility Kwadraat zich voor een wereldwijde expansie. Door gebruik te maken van de samenwerkingscultuur en het uitgebreide netwerk van de groep, wil het bedrijf nieuwe markten en kansen aanboren. 

Hossein Araghi, Investment Partner in de Benelux bij Lyvia Group, zei: 

"We zijn erg enthousiast om onze Benelux-reis te beginnen met het verwelkomen van Facility Kwadraat in de Lyvia-groep. Als pioniers op het gebied van vastgoed- en facility management in Nederland, hebben ze een bedrijf opgebouwd met een substantieel deel van de winst uit terugkerende inkomsten. Met hun innovatieve SaaS-leveringsmodel zijn ze echt vooruitstrevend. We zijn er trots op hen te verwelkomen in onze groep. We zijn enthousiast over deze belangrijke mijlpaal, aangezien het de eerste intrede van Lyvia op de Benelux-markt markeert. Deze samenwerking vormt de basis voor een dynamische aanwezigheid in de bloeiende Benelux-markt. Samen met Facility Kwadraat kijken we ernaar uit om nieuwe kansen te verkennen en impact te maken in het steeds veranderende zakelijke landschap.” 

Maickel Gommers, directeur van Company Brokers, voegde hieraan toe:  

“Onze ervaring en ons netwerk in de IT-overnamemarkt heeft eraan bijgedragen, dat we snel en effectief konden handelen bij het zoeken naar een partner voor Facility Kwadraat. Wat is het toch mooi om professionele bedrijven van deze omvang te mogen adviseren. Wij wensen deze combinatie een zeer succesvolle toekomst!” 

Company Brokers
 • Donkereind 35

  3645 TC Vinkeveen

 • + toon alle adressen

 • Hoog en Wellerlaan 1

  3829 AW Hooglanderveen

 • Pierinkdijk 14

  7275 AJ Gelselaar

 • Dirk Ockerpad 4

  6586 AH Plasmolen

 • Weide 5

  4206 CH Gorinchem