Dominio neemt Per Sempre Toys over

Dominio neemt Per Sempre Toys over

Beschrijving

Per Sempre Toys, de verkopende partij, is een online speelgoedwinkel voor de verkoop van voornamelijk poppenhuizen, speelkeukens, speeltenten en buitenspeelgoed in meer dan 6 Europese landen.

De huidige eigenaren, Hetty en Erik van Egmond, hebben het bedrijf in 2012 overgenomen en het verder uitgebouwd. Gezien hun drukke andere werkzaamheden, besloten ze hun bedrijf te gaan verkopen.   

Company Brokers werd ingeschakeld om het verkoopproces te begeleiden. Een mooie tocht volgde, waarbij in Dominio de juiste koper werd gevonden.  

Dominio is het vehikel van koper Soredi van der Laar. Op zoek naar een webshop, viel Soredi al snel voor het productenpallet, de veelzijdige markt en het internationale karakter van Per Sempre Toys.

Hetty en Erik: ‘We zijn blij een enthousiaste partij gevonden te hebben, die de tijd en middelen heeft om ons bedrijf verder uit te breiden’.

Soredi zit vol plannen: ‘Voordat ik in Nederland kwam wonen, werkte ik jaren in verkoopondersteunende functies en klantenservice. Met Per Sempre Toys kan ik invulling geven aan mijn creativiteit in combinatie met mijn werkervaring. Mooie producten en tevreden klanten, daar wordt ik blij van en met Per Sempre Toys gaat dit zeker lukken’.

Company Brokers
 • Donkereind 35

  3645 TC Vinkeveen

 • + toon alle adressen

 • Hoog en Wellerlaan 1

  3829 AW Hooglanderveen

 • Pierinkdijk 14

  7275 AJ Gelselaar

 • Dirk Ockerpad 4

  6586 AH Plasmolen

 • Weide 5

  4206 CH Gorinchem