Conatum begeleidt VOF Autoservice Piereij bij strategische overname

Conatum begeleidt VOF Autoservice Piereij bij strategische overname

Beschrijving

Door de aanzienlijke toename van de werkplaatsomzet en de handel in occasions kampte VOF Autoservice Piereij te Beek met ruimtegebrek. In de wetenschap dat klanten maximaal 15 minuten wensen te rijden voor het onderhoud van hun auto, moest vervangende huisvesting dus in de directe nabijheid worden gezocht.

Door de strategische overname van Vakgarage Ernes uit Elsloo per 1 oktober as. worden twee vliegen in één klap geslagen. Enerzijds krijgt de onderneming de beschikking over een veel grotere werkplaats en dito ruimte voor de presentaties van occasions; anderzijds maakt men door de overname gebruik van de schaalvoordelen die een groter universeel autobedrijf heeft. 

Met een combinatie van een jong enthousiast team en een aantal zeer ervaren monteurs is men gereed voor de toekomst waarbij men onder de nieuwe naam “Vakgarage Ernes & Piereij“ op een deskundige wijze de vereiste aandacht geschonken kan worden aan het onderhoud van (elektrische) auto’s en de verkoop van goede gebruikte auto’s.

Conatum Bedrijfsadvies heeft deze geslaagde overname namens de koper mogen begeleiden en wenst Vakgarage Ernes & Piereij veel succes voor de toekomst.

Conatum Bedrijfsadvies
  • Markt 14

    6211 CJ Maastricht