Conatum Bedrijfsadvies begeleidt De Boer Installatietechniek B.V. bij verkoop

Beschrijving

De schaarste op de arbeidsmarkt neemt weer toe en goede vakmensen zijn nauwelijks tot niet te krijgen. Autonome groei is daardoor op dit moment moeilijk en om aan de alsmaar stijgende vraag vanuit de markt tegemoet te kunnen komen, is bedrijfsovername van een onderneming waarin personeel met de benodigde kennis en ervaring al aanwezig is een goed alternatief. Voorwaarde is natuurlijk wel dat de medewerkers geïnteresseerd zijn om voor de nieuwe eigenaar van het bedrijf te blijven werken. 

Dit bleek niet alleen bij het personeel het geval te zijn, maar ook bij de directeur-aandeelhouder van de overgedragen onderneming. Op 20 juli jl. heeft G. Sars Installatiebedrijf B.V. uit Roermond de aandelen overgenomen van De Boer Installatietechniek B.V. uit Geleen, waarbij de voormalige directeur-aandeelhouder van de Boer Installatietechniek B.V. een managementfunctie gaat vervullen in de nieuwe organisatie. 

Wij wensen de nieuwe en voormalige eigenaar heel veel succes met deze mooie transactie en we zijn er trots op dat wij Marco de Boer van De Boer Installatietechniek B.V. hebben mogen begeleiden bij het verkoopproces. 

Conatum Bedrijfsadvies
  • Markt 14

    6211 CJ Maastricht