Ecart Invest - Doosopmaat.nl

Beschrijving

Op 6 november heeft Écart Invest 1 B.V. een participatie gerealiseerd in Doosopmaat.nl. Dit is het derde verpakkingsbedrijf waarin Écart heeft geïnvesteerd. Écart heeft nu in totaal zo’n EUR 12 miljoen in deze sector gestoken.

Doosopmaat.nl is een dozenfabrikant die levert aan het midden- en kleinbedrijf. Dit bedrijf is 16 jaar geleden opgericht door de heer J. Knulst. Laatstgenoemde houdt een minderheidsbelang, hij blijft directeur tot de nieuw aangetrokken directeur Jurgen Vugts volledig operationeel is. Daarna wordt hij commissaris en blijft betrokken als aandeelhouder.

Door het online aanbieden van kleine series op maat gemaakte dozen wist het bedrijf zich te onderscheiden van andere leveranciers. Al 5 jaar op rij wordt het bedrijf bekroond met de FD Gazelle Award, een prijs voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Écart heeft een lange termijn horizon en wil het bedrijf ondersteunen met de verdere groei. De heer L. Zijerveld van Écart geeft aan dat de marketing wordt geïntensiveerd. ‘We intensiveren de marketing en gaan met verkoopteams de boer op.’ Door dozen op maat te produceren, ook in kleine oplages, voorziet hij afzetpotentieel in het mkb in Nederland. Daarna komen andere landen aan de beurt.

Ecart Invest
  • Alexanderstraat 23

    2514 JM Den Haag