Ecart Invest - Lytho

Beschrijving

In 2015 heeft Lytho een snelgroeiende SaaS platform gelanceerd en zijn inmiddels vele klanten in binnen- en buitenland aangesloten. Het betreft een online marketing platform dat ervoor zorgt dat marketeers, bureaus en medewerkers optimaal kunnen samenwerken in één online omgeving.

De investering van Écart Invest 1 B.V. (‘Écart’) wordt aangewend om het product versneld verder te ontwikkelen, verder (internationaal) te groeien en te investeren in customer succes. Niels Bouwman en Moniek Hop blijven respectievelijk aan als CEO en COO.

‘We zijn ontzettend blij dat we in deze funding ronde bij Écart zijn uitgekomen. Écart is een solide partij met een lange termijn visie en een focus op IT en SaaS bedrijven en met bovenal een sterk netwerk. Met deze investering kunnen we onze unieke positie op het gebied van Create & Publish versterken. Daarnaast kunnen we innovatieve features op het gebied van bijvoorbeeld Artificial Intelligence toevoegen aan ons marketing platform en internationaal uitbreiden’, aldus Niels Bouwman.

Ecart Invest
  • Alexanderstraat 23

    2514 JM Den Haag