Ecart Invest - PR Beheer

Beschrijving

Op 13 september 2017 heeft Écart Invest 1 B.V. een participatie gerealiseerd in PR Beheer B.V. (hierna “PR”). PR is een leidende dienstverlener in de letselschademarkt. Dochtermaatschappij Nostimos verleent buitengerechtelijke hulp aan letselslachtoffers. Radar adviseert over het domein mensen, werk en inkomen bij vraagstukken die gerelateerd zijn aan ziekte, letsel en beperkingen. Mediathos geeft medische adviezen in het geval van letselschade.

Directe aanleiding voor de participatie is het aantrekken van een algemeen directeur met de nodige slagkracht om de groeiplannen te bewerkstelligen. Per 3 april 2018 is  de heer G.J. (Gert-Jan) Mijnen gestart als algemeen directeur van PR Beheer Holding B.V. (“PR Beheer”).  Met het aantrekken van Mijnen heeft de onderneming de nodige slagkracht binnengehaald om de geformuleerde groeidoelstellingen te kunnen bewerkstelligen.

Gert-Jan Mijnen is naast algemeen directeur ook als aandeelhouder toetreden tot de onderneming. Dit past in het profiel dat Écart als investeringsmaatschappij nastreeft, namelijk kwalitatief goed management dat tevens financieel betrokken is.

Ecart Invest
  • Alexanderstraat 23

    2514 JM Den Haag