Elysee Corporate Finance

Elke dag dichtbij

Elysee Corporate Finance

Over Elysee Groep 
De Elysee Groep is een boutique advieskantoor met corporate finance specialisten, accountants en fiscalisten. We richten ons op nationale en internationale opdrachtgevers binnen het MKB. Onze organisatie is ontstaan vanuit de gedachte dat financiële dienstverlening geen doel op zich is, maar een instrument om een organisatie aan te sturen en succesvol te laten zijn. Dat laatste is wat ons bezighoudt. Het bepaalt ons denken en doen.

Specialisatie
Elysee Corporate Finance heeft zich gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van ondernemingen op het gebied van bedrijfsovernames, bedrijfswaarderingen (business valuation), personeelsparticipaties, MBO & MBI trajecten en financieringsstructuren en –vraagstukken. De combinatie van het corporate finance vakgebied en accountancy blijkt voor veel van onze opdrachtgevers een pré. Onderscheidend daarbij is onze visie dat een transactie niet alleen prijstechnisch tot een gewenste uitkomst moet leiden, maar dat alle parameters rondom een overnameproces ertoe leiden dat er uiteindelijk sprake is van een succesvolle transactie en dat dit ook op langere termijn zo blijft. Wij realiseren dit door samen met onze opdrachtgevers een proces zorgvuldig en hands-on aan te vliegen.

Naast de mensen in onze eigen organisatie staat een uitgebreid netwerk van specialisten en andere professionals daarbij tot onze beschikking. In 2020 is Elysee Corporate Finance verkozen tot overnamekantoor van het jaar.

Dealpublicaties

Contactpersonen

Elysee Corporate Finance
  • Landjuweel 8

    3905 PG Veenendaal