ESJ Corporate Finance

Ondernemers weten waarom

ESJ Corporate Finance is een landelijk georiënteerd kantoor en maakt onderdeel uit van de ESJ Groep. Met 175 medewerkers hebben wij een omvang om alle specialismen in huis te hebben en tegelijkertijd persoonlijk betrokken te zijn bij onze klanten.

Nederland en buitenland
Onze corporate finance specialisten staan voor u klaar bij bedrijfswaarderingen, begeleiding bij bedrijfsovername of -verkoop, opvolgingsvraagstukken, het uitvoeren van due diligence onderzoeken, verzorgen van financieringsaanvragen en andere transactie gerelateerde opdrachten.  Dat doen we voor Nederlandse maar ook voor buitenlandse partijen.

Team van specialisten
Ons team bestaat uit adviseurs met ieder een achtergrond binnen accountancy, tax of management consultancy/ bedrijfseconomie. De samenstelling van het team wordt bepaald door de aard van de opdracht, de onderneming en uw persoonlijke wensen. De kracht van onze werkmethode is de multidisciplinaire benadering van corporate finance vraagstukken. De gezamenlijke inbreng van accountants, fiscalisten, bedrijfseconomen en juristen bepaalt de kwaliteit en professionaliteit van onze dienstverlening. We hebben veel expertise in eigen huis. Hierdoor zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden gedurende de opdracht. En dat is voor u wel zo prettig.

Emotionele trajecten
Veel trajecten waar de adviseurs van ESJ Corporate Finance worden ingeschakeld zijn emotioneel beladen trajecten. Of het nu gaat om de verkoop van uw onderneming waar u jarenlang uw ziel en zaligheid in hebt gelegd of de verwezenlijking van uw kinderdroom om eigenaar te zijn van een eigen zaak, of het nu gaat om het aantrekken van vermogen om uw plannen te realiseren of wanneer het juist gaat om een recovery-traject in tijden dat uw onderneming het moeilijk heeft, de adviseurs van ESJ Corporate Finance staan voor u klaar!

Het team van ESJ Corporate Finance werkt vanuit de vestiging in Breda. Daarnaast zijn er kantoren in Zwijndrecht en Oosterhout en ontvangen we op afspraak op onze locaties op Schiphol of het groothandelsgebouw in Rotterdam.

 

Contactpersonen

ESJ Corporate Finance
  • Cosunpark 10

    4814 ND Breda