AdinPlay uit Amsterdam heeft een nieuwe eigenaar

Beschrijving

AdinPlay, een AdTech-bedrijf dat zich richt op het ‘monetizen’ van online games, staat bekend als de belangrijkste aanbieder van ad ‘monetization’ oplossingen voor uitgevers van gamesites.

Het bedrijf is de afgelopen twee jaren in omvang verdubbeld door toevoeging van nieuwe uitgevers. AdinPlay verwacht de komende jaren verder te kunnen groeien, wat een aanvulling is op de strategische groeiagenda van Venatus.

AdinPlay, opgericht in 2013, is een advertentie technologie platform met de focus op oplossingen voor het monetizen van online games. De onderneming houdt zich continu bezig met games en maakt gebruik van de nieuwste tools en trends op het gebied van ad monetization om haar klanten de beste waarde te kunnen bieden. AdinPlay ondersteunt haar klanten bij de implementatie van advertenties en adviseert haar klanten over de beste methoden voor ad monetization.

Venatus is toonaangevende leverancier van digitale reclameoplossingen in de gamingindustrie. Zij biedt een uitgebreide reeks producten en diensten aan adverteerders en uitgevers. De missie van Venatus is om de nummer één in advertentieoplossingen in gaming te worden door middel van innovatieve technologie en partnerschappen op het hoogste niveau.

AdinPlay’s geavanceerde technologie en toewijding aan het leveren van hoogwaardige advertentie-ervaringen maken het de perfecte match voor Venatus. Door de overname komt de expertise van beide bedrijven samen en kan Venatus haar product- en technische aanbod voor gaming-uitgevers verder verbeteren.

De verkopende eigenaren van AdinPlay zijn gedurende hun verkooptraject begeleid door Factor & Ros.

Factor & Ros
  • Bergweidedijk 26

    7418 AA Deventer