Aura Peeperkorn is overgenomen door Frieda Dorresteijn interieurs

Beschrijving

Aura Peeperkorn, actief als importeur en groothandel in antiek, verlichting en zitmeubelen sinds 1996 is overgenomen door Frieda Dorresteijn interieurs.

Aura Peeperkorn Interieur levert onder zijn eigen merknaam aan winkels, architecten en stylisten. Het bedrijf heeft een uitgebreide collectie zitmeubelen, unieke antieke stukken, sfeervolle verlichting en schitterende accessoires in een wisselend en steeds vernieuwend aanbod geïmporteerd uit China, Indonesië en India.

Vanwege leeftijd en gebrek aan opvolging besloot Michelle van Deurzen, DGA van Aura Peeperkorn, haar bedrijf te verkopen aan een partij die aansluit bij de filosofie van haar en het bedrijf.

Begeleiding Factor

Factor Bedrijfsovernames is gevraagd om te adviseren en een koper te zoeken voor het bedrijf. Na het uitvoeren van een waardebepaling en het opstellen van een informatiememorandum heeft Factor verschillende partijen benaderd die interesse in het bedrijf hadden. Factor heeft deze gesprekken begeleid en daar waar nodig geadviseerd.

Voor Michelle was het belangrijk dat de koper de stijl en de uitstraling van Aura kon voortzetten in haar geest en in het bedrijf van Frieda Dorresteijn heeft de ze de juiste partner gevonden. Frieda was al klant van Aura Peeperkorn en had dus ervaring met het merk en paste perfect in het plaatje van de ideale koper voor Aura Peeperkorn.

Factor & Ros
  • Bergweidedijk 26

    7418 AA Deventer