Brinkman Special Products uit Apeldoorn is overgenomen door Metaalcenter Driessen

Beschrijving

Brinkman Special Products, gespecialiseerd in plaatbewerkingen in hoofdzakelijk de retail, is overgenomen door Metaalcenter Driessen te Weert.

Brinkman Special Products is opgericht in 1996 en staat sindsdien bekend als betrouwbare partner voor plaat- en constructiewerk in RVS, staal en aluminium. Het bedrijf uit Apeldoorn verzorgt van ontwikkeling en productie tot de assemblage en verpakking en alles daar tussenin. Dit doet men volledig naar wens en eisen van de klant, voor zowel specials (kleine series) als grotere series. Het overgrote deel van de werkzaamheden van Brinkman Special Products wordt uitgevoerd voor klanten in de retailsector.

Metaalcenter Driessen bedient haar klanten op het gebied van allerlei metaalbewerkingen in kleine en grote oplages. Het bedrijf uit Weert staat bekend als toeleverancier in plaatwerk en licht buis- en constructiewerk in staal, RVS en aluminium.

Door de overname van Brinkman Special Products verbreedt Metaalcenter Driessen haar diensten- en productenpakket richting klanten. De overname past binnen de groeiambities van Metaalcenter Driessen. Dankzij de capaciteit en expertise van Brinkman Special Products kan Metaalcenter Driessen haar klanten beter bedienen in o.a. constructie- en plaatwerkzaamheden.

Factor & Ros trad het gehele verkooptraject op als adviseur van Brinkman Special Products.

Factor & Ros
  • Bergweidedijk 26

    7418 AA Deventer