Factor Bedrijfsovernames - Print.com

Beschrijving

Print.com neemt textieldrukkerij Brezo en TMB Print & Sign over
Print.com is door de overname van Brezo en TMB Print & Sign (samen met Kampert-Nauta) in een kort tijdsbestek getransformeerd van startende online drukker naar een partij met een state of the art online tool en een dito productieapparaat.

Door deze overnames kunnen de processen en het assortiment verder geoptimaliseerd worden, resulterende in scherpe condities en een verdere verkorting (flexibilisering) van de levertijden, kortom meer gemak en betere kwaliteit voor de klant. Factor Bedrijfsovernames heeft Print.com geadviseerd bij deze overnames.

Marco Aarnink, eigenaar Print.com:
“De overname van Brezo en TMB Print & Sign zorgt, naast de reeds bestaande leveranciers van Print.com, voor een verdere aanvulling op het aanbod van bijzondere producten en materialen. De eigen productiefaciliteiten zorgen voor extra flexibiliteit en een nog hogere mate van  leverbetrouwbaarheid.

Doordat de productielocaties in Kampen (Brezo) en Schijndel (TMB) dicht bij de logistieke hubs van de logistieke partners gevestigd zijn, kunnen de aanleverdeadlines verder geoptimaliseerd worden, hetgeen van cruciaal belang is in de online markt.”

Factor & Ros
  • Bergweidedijk 26

    7418 AA Deventer