Factor Bedrijfsovernames - Working Spirit ICT

Beschrijving

Antea neemt een meerderheidsbelang in Working Spirit ICT
Investeringsmaatschappij Antea heeft een meerderheidsbelang van 60% genomen in Working Spirit ICT. Working Spirit ICT is actief als detacheerder en opleider van ICT professionals. De participatie door Antea draagt bij aan de verdere groeiambitie van Working Spirit ICT. Working Spirit ICT is in het gehele overnametraject begeleid door Factor Bedrijfsovernames.

Working Spirit ICT detacheert ICT professionals op het gebied van software ontwikkeling (.Net en Java) en IT infrastructuur. Daarnaast houdt Working Spirit ICT zich bezig met het opleiden en omscholen naar ICT professional (‘Working Spirit Academy’). Middels de Academy biedt Working Spirit ICT een oplossing voor de ontstane krapte op de markt aan ICT-professionals.

Factor Bedrijfsovernames trad het gehele overnametraject op als adviseur van Working Spirit ICT. De werkzaamheden van Factor Bedrijfsovernames omvatten onder andere de waardebepaling, het opstellen van een informatiememorandum, het benaderen van partijen en het voeren van onderhandelingen alsmede het begeleiden en coördineren van het due diligence onderzoek en de juridische afronding, tot aan de overdracht bij de notaris.

Richard Oosterhuis omschrijft zijn persoonlijke ervaring met Factor Bedrijfsovernames als volgt:
“De dienstverlening van Factor was voor mij open en transparant. Factor zorgt voor een goede relatie met de kopende partij en alle betrokken adviseurs, waardoor er gedurende het overnametraject heen en weer een goede verstandhouding en vertrouwen ontstaat.”

Factor & Ros
  • Bergweidedijk 26

    7418 AA Deventer