Factor & Ros begeleidt Cfx.re bij overname door Rockstar Games

Beschrijving

Rockstar Games, met hoofdkantoor in New York, Verenigde Staten, heeft Cfx.re overgenomen. Cfx.re is het team achter Grand Theft Auto 5 mod FiveM en Red Dead Redemption 2 mod RedM, twee populaire mods die zorgen voor aangepaste multiplayer- en rollenspelervaringen in deze games.

Rockstar Games is een invloedrijke spelfabrikant en een dochteronderneming van Take-Two Interactive. Opgericht in 1998, staat Rockstar bekend om zijn baanbrekende en grensverleggende videospellen. Het bedrijf heeft enkele van de wereldwijd meest geprezen en commercieel succesvolle franchises in de industrie gecreëerd, waaronder Grand Theft Auto en Red Dead Redemption. Rockstar staat bekend om zijn toewijding aan gedetailleerde open-wereldomgevingen, meeslepende verhalen en innovatieve gameplay. Als onderdeel van Take-Two Interactive is Rockstar Games een invloedrijke studio in de wereld van entertainment en gaming.

Cfx.re is de innovatieve kracht achter twee bijzondere aanpassingen voor de populaire videogames: FiveM en RedM. FiveM is een modificatie voor Grand Theft Auto V, die spelers de mogelijkheid biedt om hun eigen aangepaste multiplayer-ervaringen te creëren en te delen in de uitgestrekte (fictieve) open wereld van Los Santos. Met FiveM kunnen spelers unieke gamemodi, rollenspellen en andere creatieve inhoud ontwikkelen.

RedM, een vergelijkbaar project van Cfx.re, is gericht op Red Dead Redemption 2. Deze aanpassing opent de deur naar aangepaste multiplayer-ervaringen in het meeslepende Wilde Westen van de game, waardoor spelers hun eigen unieke online wereld kunnen creëren en verkennen.

De kern van Cfx.re’s succes ligt echter in de community die ze hebben opgebouwd. Door het creëren van deze aanpassingen heeft Cfx.re een platform geboden voor gamers en ontwikkelaars om verder te gaan dan de originele gameplay en hun eigen fantasierijke visies tot leven te brengen in hun geliefde spelwerelden.

Rockstar Games zal Cfx.re gaan helpen bij het ondersteunen van hun communities en het verbeteren van hun diensten.

De verkopende eigenaar van Cfx.re en zijn team zijn gedurende hun verkooptraject begeleid door Factor & Ros.

Factor & Ros
  • Bergweidedijk 26

    7418 AA Deventer