Factor & Ros begeleidt Greatday bij overname door Dutch Staffing Group

Beschrijving

Factor & Ros heeft Greatday begeleid bij de overname door Dutch Staffing Group.

Greatday is een vooraanstaand detacherings- en recruitmentbureau, actief in de sectoren pharma- bio en medical devices. Deze overname markeert een belangrijke mijlpaal en is de derde strategische overname voor Dutch Staffing Group. De samenwerking biedt nieuwe kansen en mogelijkheden voor Greatday, terwijl Dutch Staffing Group haar positie in de markt verder verstevigt.

Factor & Ros trad gedurende het gehele overnametraject op als adviseur namens Greatday.

Corneel Bakker, CEO en Founder van Dutch Staffing Group: “We zijn enorm blij met de overname van Greatday. Hiermee zetten we echt een nieuwe stap in sectoren waar we sterk in geloven en uiteraard draagt het ook bij aan onze ambitieuze groeidoelstelling. Greatday is al langere tijd bewezen succesvol en heeft veel potentieel om verder door te groeien”.

Greatday creëert als detacherings- en recruitmentbureau al meer dan 20 jaar duurzame relaties tussen werkgevers en ambitieuze professionals. De focus ligt op de gezondheidszorg met specialisaties binnen de farmaceutische industrie, medical devices en biotechnologie. Greatday was eerder bekend onder de namen The College Detachering en The College Healthcare en is gevestigd in Zwolle.

Dutch Staffing Group is erop gericht om talent binnen de arbeidsmarkt te verbinden met werkgevers, binnen een breed spectrum van specialisaties. De groeidoelstelling wordt mede gerealiseerd door het doen van strategische overnames van uitzend- en detacheringsbureaus. Greatday is naast Tempforce Personeelsdiensten en uitzendbureau Assignmentz de derde partij onder de vlag van de Dutch Staffing Group.

Factor & Ros
  • Bergweidedijk 26

    7418 AA Deventer