Factor & Ros begeleidt Hayona bij verkoop aan WebNL

Beschrijving

WebNL Creative Studios heeft online marketingbureau Hayona in Nunspeet overgenomen. Met deze overname voegt WebNL niet alleen een team van online specialisten toe aan het bureau, maar ook een nieuwe vestiging om klanten in het midden, oosten en noorden van het land te bedienen.

WebNL wil met creatieve en strategische oplossingen organisaties, mensen en merken mooier en beter maken. Binnen deze ambitie wil het bureau alles in huis hebben wat daarvoor nodig is en de overname van Hayona sluit daar naadloos bij aan. Hayona is specialist in conversiegerichte online marketing, zoals meetbare campagnes, SEO, Analytics en WordPress.

Pieter Struik, CEO van WebNL: “De resultaatgerichte aanpak van Hayona, hun focus op online en de mooie klanten waar het bureau vaak al jaren voor werkt, helpen ons om een belangrijke stap te zetten in onze plannen voor groei. Vanaf de eerste kennismaking was er een goede klik met het team dat bestaat uit ervaren professionals. En met de overname van Hayona hebben we nu ook een vestiging in het midden van het land, iets waar we al langer naar op zoek waren.”

Rolf Diepeveen, oprichter van Hayona: “De focus van Hayona heeft ervoor gezorgd dat we met een relatief klein team van 12 mensen toch naam hebben gemaakt en voor grote organisaties mogen werken. Maar we voelden ook steeds vaker de beperkingen van dat model. WebNL biedt precies de dingen waar we naar op zoek waren, zoals schaalgrootte, creativiteit, strategie, productie en projectmanagement. Opgaan in WebNL is de juiste stap voor verdere groei en ontwikkeling”.

Over Hayona

Hayona is een gespecialiseerd online-marketingbureau en gevestigd in Nunspeet. Haar activiteiten bestaan hoofdzakelijk uit conversiegerichte online marketing, het aanbieden van trainingen op gebied van online marketing voor professionals en het ontwerpen en onderhouden van websites. De werkzaamheden zijn gericht op concrete en meetbare doelen met als doel om meer klanten, donateurs en leads te verwerven.

Over WebNL

WebNL biedt creatieve en strategische oplossingen aan bedrijven en organisaties en is gevestigd in Rotterdam en Stellendam. Op basis van diepgaand onderzoek wordt de klant doorgrond en de juiste positionering en strategie geformuleerd. Hierop worden de juiste (online) middelen en campagnes ingezet om resultaat te behalen. WebNL beschikt over een professioneel team waarin het alle expertises in huis heeft om de klant optimaal te bedienen.

Hayona is in het gehele verkooptraject bijgestaan door Factor & Ros. Rolf Diepeveen één van de eigenaren van Hayona:

Quote door adviseur

“Factor & Ros heeft ons volledig ontzorgd vanaf het opstellen van de longlist, het samenstellen van het informatiememorandum tot en met het afronden van de transactie. De begeleiding was professioneel, transparant en zorgvuldig en we zijn erg tevreden met het resultaat.”

Factor & Ros
  • Bergweidedijk 26

    7418 AA Deventer