Jansen & De Wit breidt verder uit met overname van Flexi-Job

Beschrijving

Wederom een mooie overname in de buy-and-build strategie voor detacheerder Jansen & De Wit die met de overname van Uitzendbureau Flexi-Job haar positie in Noord-Oost-Nederland verder verstevigt.

Flexi-Job, gevestigd in het Drentse Erica, richt zich met name op uitzendkrachten in de tuinbouw, recreatie, productie, metaal.

Jansen & De Wit, met vestigingen in Hoogeveen, Emmen, Groningen, Nijverdal en Heerde, is gespecialiseerd in detacheren, uitzenden, payrolling en het verzorgen van de totale backoffice voor intermediairs.

Jansen & De Wit streeft naast de sterke autonome groei een actieve buy-and-build strategie na waarmee zij in Noord Oost Nederland (Groningen, Drenthe en Overijssel) inmiddels tot de grootste zelfstandige detacheerders behoort. De overname van Flexi-Job is een logische stap in deze buy-and-build strategie van Jansen & De Wit en sluit naadloos aan bij het doel om een sterke regionale speler te zijn. Samen met de overname van H&S Personeelsdiensten eerder deze maand, is de overname van Flexi-Job in korte tijd al weer de vierde overname die Jansen & De Wit heeft gerealiseerd onder begeleiding van de overname adviseurs van Factor & Ros.

“Met de overname van Flexi-Job en H&S Personeelsdiensten bouwen wij onze positie in de markt verder uit. Door het bundelen van onze krachten zijn we, naast het vergroten van ons marktaandeel, nog beter in staat te bemiddelen tussen opdrachtgevers en werkzoekenden. Wij zijn trots om zowel Flexi-Job als H&S Personeelsdiensten toe te mogen voegen aan de Jansen & De Wit familie en zijn overtuigd van het gezamenlijke succes in de regio”, aldus José Perik, algemeen directeur Jansen & De Wit.

Deze meest recente overname maakt dat Jansen & De Wit in de afgelopen twee jaar een viertal overnames heeft gedaan. Factor & Ros begeleidt Jansen & De Wit in haar actieve buy-and-build strategie, van inventarisatie van overnamekandidaten, via waardering, analyses en onderhandelingen tot de executie van de overname.

Factor & Ros
  • Bergweidedijk 26

    7418 AA Deventer