Jansen & De Wit heeft NXPD te Heerde en Hattemerbroek overgenomen

Beschrijving

Jansen & De Wit heeft als onderdeel van haar actieve groeistrategie NXPD te Heerde en Hattemerbroek overgenomen. Met deze overname breidt Jansen & De Wit haar strategische positie in Noord- en Oost Nederland verder uit door de toevoegingen van de NXPD vestigingen te Zwolle, Heerde en Hattemerbroek. In de realisatie van de actieve groeistrategie wordt Jansen & De Wit op M&A vlak bijgestaan door Factor Bedrijfsovernames.

Jansen & De Wit is sinds al ruim 20 jaar één van de grotere spelers binnen de flexbranche (detachering en payroll) in de regio Oost- en Noord Nederland. Jansen & De Wit detacheert momenteel rond de 1.500 vakkrachten in voornamelijk de sectoren bouw, asbest, sloop en infra. Daarnaast levert zij flexibel personeel binnen het MKB in het algemeen. Jansen & De Wit opereert vanuit haar vestigingen in Hoogeveen, Emmen, Groningen en de recent geopende vestiging te Nijverdal. De eigenaren van Jansen & De Wit volgen een actieve groeistrategie waarmee zij in de regio Noord- en Oost Nederland de toonaangevende positie binnen de flexbranche in deze regio willen onderstrepen vanuit de disciplines detacheren, uitzenden, payrolling en de verzorging van de totale backoffice voor intermediairs.

NXPD, bestaande uit NXPD Groep te Heerde en Zwolle en NXPD te Hattemerbroek, is sinds de oprichting in 2011 uitgegroeid tot een professioneel regionaal bekend uitzendbureau op de Veluwe en rondom Zwolle. NXPD richt zich voornamelijk op het uitzenden in de bouw & infra en in de techniek & industrie, met in aanvulling op haar dienstverlening het bedrijfsonderdeel opleiden van waaruit vakkrachten de benodigde opleidingen kunnen volgen.

Met de overname van NXPD breidt Jansen & De Wit haar positie verder uit in Oost Nederland, dit is een positieve stap voor Jansen & De Wit. “Wij zijn zeer enthousiast en optimistisch over deze overname en het succes van deze nieuwe samenwerking”, aldus José Perik, algemeen directeur Jansen & De Wit. NXPD is een bedrijf dat veel ervaring heeft in de bouw- & infrasector en daarnaast heeft het een groot netwerk in de techniek- & industriesector. Dit sluit erg goed aan op de sectoren waar Jansen & De Wit actief is. “Wellicht hebben de klanten van NXPD ook andere personele vraagstukken, die wij met één van onze vormen van dienstverlening prima kunnen invullen”. aldus Gerhard Morsink, commercieel directeur.

Begeleiding Factor

Jansen & De Wit is in het aankooptraject vanaf de onderhandelingen tot en met de afronding bijgestaan door Factor Bedrijfsovernames.

Factor & Ros
  • Bergweidedijk 26

    7418 AA Deventer