Nepocon vindt in Green Park gewenste partner

Beschrijving

Green Park Investment Partners gaat Nepocon ingenieurs & adviseurs ondersteunen bij de acceleratie van verdere groei van Nepocon.

Het ingenieursbureau (gevestigd in Hengelo en Amersfoort) heeft sinds de oprichting een sterke ontwikkeling doorgemaakt en in Green Park heeft Frank Tijhuis, oprichter van Nepocon, de gewenste partner gevonden om verdere groei mogelijk te maken.

Nepocon, opgericht door de heer Tijhuis in 2011, is een ingenieursbureau met focus op civieltechnische en waterbouwkundige constructies. Door haar goede reputatie, specialistische kennis en hoogwaardige kwaliteit is de onderneming fors gegroeid, waarna er eind 2020 een tweede vestiging in Amersfoort is geopend.

Het ingenieursbureau onderscheidt zich door haar flexibiliteit, hoge kennisniveau en vooruitstrevendheid. Ontwikkelingen op o.a. technisch gebied, zoals 3D-ontwerpen, BIM & VR worden door Nepocon nauwlettend gevolgd en snel geïmplementeerd om een moderne organisatie te blijven.

Voor de nieuwe fase van de onderneming was de heer Tijhuis op zoek naar een partner waarmee de verdere groei kan worden doorgemaakt. Met Green Park heeft hij de ideale partner gevonden om de groei mee te bewerkstelligen. Beiden zien een technische diensten sector waarin qua digitalisering op zowel vakinhoudelijk gebied als in talent acquisitie veel stappen te zetten zijn. Green Park brengt ervaring mee met het versneld digitaliseren & groeien van B2B-organisaties die in vergelijkbare marktdynamiek opereren en het ondersteunen van oprichters in deze groeifase

Factor & Ros trad het gehele traject op als adviseur van de heer Tijhuis. De heer Tijhuis (Nepocon) over de samenwerking met Factor & Ros:

Quote door adviseur

“Factor & Ros was voor mij de ideale adviseur om mij te begeleiden in de zoektocht naar een partner. Factor & Ros heeft het proces van A tot Z professioneel begeleid, waarbij sprake was van een goede samenwerking.”

Factor & Ros
  • Bergweidedijk 26

    7418 AA Deventer