Reerink Schoonmaak & Onderhoud heeft plaatsgenoot Schoonmaakbedrijf Wichems overgenomen

Beschrijving

Het in Hengelo (Ov.) gevestigde schoonmaakbedrijf Reerink Schoonmaak & Onderhoud heeft plaatsgenoot Schoonmaakbedrijf Wichems overgenomen. De overname biedt diverse synergievoordelen en een versteviging van de marktpositie voor Reerink. Reerink ziet in Wichems dan ook een mooie aanvulling en toevoeging op Reerink Schoonmaak & Onderhoud.

Wichems levert schoonmaakdiensten voor bedrijven, zoals glasbewassing, schoonmaak, gevel- en hogedrukreiniging en vloeronderhoud. Het volledige personeelsbestand van Wichems, ca. 40 medewerkers, is overgenomen door Reerink. Reerink, een in 1971 opgericht familiebedrijf, levert zowel reguliere als specialistische schoonmaakdiensten aan haar klanten. Reden voor Reerink voor de overname van Wichems is het versterken van de marktpositie in de regio en uitbreiden van de klantenportefeuille. Middels de overname kan de allround dienstverlener haar klanten nog beter bedienen dan voorheen. Voor de klanten van Wichems geldt dat zij door deze overname aan boord zijn gekomen bij een gestroomlijnde schoonmaakorganisatie met een breder dienstpakket.

Begeleiding Factor

Factor Bedrijfsovernames trad het gehele traject op als adviseur namens Koper, de heer Arjan Reerink. Arjan Reerink over de samenwerking met Factor: “Factor heeft gedurende het gehele traject mij op een prettige en deskundige manier bijgestaan. Ik werd door Factor ontzorgd en voorzien van goed advies, wat heeft geleid tot een soepel traject waarbij ik mijn reguliere taken goed heb kunnen voortzetten”.

Factor & Ros
  • Bergweidedijk 26

    7418 AA Deventer