Ruvano Document Solutions breidt verder uit door overname van Hillen Kantoorefficiëncy en Mdoc

Beschrijving

In navolging op de overname van Atricom eind 2021, heeft Ruvano / Connectworks onder begeleiding van Factor & Ros verdere aanvulling gegeven aan haar groeiambitie. Door de overname van Hillen Kantoorefficiëncy en Mdoc, is de positie van Ruvano verstevigd in Oost-Nederland.

Ruvano Document Solutions, leverancier van print- en scanoplossingen in voornamelijk Oost-Nederland, vormt samen met Connectworks reeds een speler van formaat. In tegenstelling tot veel qua omvang vergelijkbare managed service providers is de onderneming volledig eigendom van de drie directieleden. Deze benadering en de persoonlijke klik maakte dat de match met Hillen Kantoorefficiëncy en MDOC snel tot stand kwam. Qua dienstenpakket, omvang en type klanten is er een goede match tussen de bedrijven. Ook qua cultuur passen de bedrijven goed bij elkaar, waardoor klanten een verdere borging krijgen van kwalitatieve hoogwaardige dienstverlening.

Met deze overname ontstaat op het gebied van print- en scanoplossingen de grootste zelfstandig leverancier in Oost-Nederland. En wordt door Connectworks / Ruvano verdere invulling gegeven aan de actieve buy-and-build strategie.

“Persoonlijk contact en korte lijnen zijn in Twente heel belangrijk” aldus Wouter van Weeren. “Een klant kan ons altijd bellen als hij vragen heeft. Ook als directie zijn wij daar op zondagmorgen voor bereikbaar”. Deze benadering onderscheid Ruvano / Connectworks van andere grote spelers in de markt en maakt dat Hillen Kantoorefficiency en Mdoc naadloos aansluiten.

Factor & Ros begeleidt Ruvano en Connectworks in haar actieve buy-and-build strategie, van inventarisatie van overnamekandidaten, via waardering, analyses en onderhandelingen tot de executie van de overname.

Factor & Ros
  • Bergweidedijk 26

    7418 AA Deventer