Factor Bedrijfsovernames begeleidt bij verkoop Ceesnco

Factor Bedrijfsovernames begeleidt bij verkoop Ceesnco

Beschrijving

De aandeelhouders van Ceesnco een (inter)nationaal modemerk op het gebied van stijlvolle (mannen)overhemden, hebben besloten om de onderneming te verkopen aan MBI-kandidaat Maarten Veer, die hiermee zijn ambitie van het zelfstandige ondernemerschap kan realiseren.

Arien de Vries, oprichtster van Ceesnco verteld; 'Geïnspireerd door het werken met verschillende acteurs en stijlen ontstond het idee om het klassieke overhemd opnieuw te definiëren, een “all time classic” die comfortabel zit. Het witte overhemd voor mannen. Daar waar de vrouwen hun “little black dress” hebben, moesten mannen hun ‘perfect white shirt’ krijgen.'

Nu het bedrijf in een nieuwe fase gaat van verdere groei en expansie heeft Arien aangegeven dat zij dit graag zou overdragen aan een nieuwe eigenaar aangezien haar ambities meer op het gebied van ontwerp en creatie liggen. In Maarten Veer heeft zij de gedroomde opvolger gevonden! Maarten Veer heeft zijn sporen verdiend in sales- en algemeen management met een focus op groei en uitbouw van merk(en). De aandeelhouders van Ceesnco B.V. zagen in hem de ideale opvolger van Arien om de onderneming verder op te schalen.

Maarten Veer: 'Ik heb altijd de droom gehad om iets voor mezelf te gaan beginnen, ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin en daarnaast zijn mijn 2 broers ook ondernemers en was er altijd de drang naar zelfstandig ondernemerschap. Daarentegen had ik natuurlijk de nodige eisen waaraan mijn (eventuele) bedrijf aan moest voldoen. De eisen die ik had: online store, duurzaam en kwaliteit. Dit alles en meer heb ik gevonden bij ceesnco het complete verhaal hoe het is ontstaan tot aan de dag van vandaag. Ik kan 2021 goed beginnen met de eerste stappen te verwezenlijken van mijn droom. Hierbij wil ik Jeroen Vercauteren en Arien de Vries enorm bedanken hoe de overname tot stand is gekomen!'

Begeleiding Factor

Factor Bedrijfsovernames heeft het gehele traject begeleid namens de aandeelhouders van Ceesnco B.V. De uitgevoerde werkzaamheden van Factor Bedrijfsovernames omvatten onder andere het uitvoeren van een waarderingsanalyse, het opstellen van een informatiememorandum, het identificeren en aan tafel brengen van passende kopers, het voeren van onderhandelingen, de juridische afronding en de definitieve overdracht.

Factor & Ros
  • Bergweidedijk 26

    7418 AA Deventer