InCorpe

Specialist in bedrijfsovernames, bedrijfswaarderingen, bedrijfsanalyses & rendementsverbeteringen en bedrijfsfinancieringen

Over InCorpe 
Het team van InCorpe bestaat uit vier partners, vijf adviseurs en een managementassistent. Wij zijn een goed team, al zeggen we het zelf. Een bundeling van diverse disciplines en competenties, waarbij iedereen kan bogen op jarenlange ervaring. Die ervaring combineren we met actuele marktkennis, een waardevol netwerk en veel liefde voor ons vak. Vanuit die basis dagen we elkaar uit en houden we elkaar scherp. Dat vertaalt zich naar doordachte advisering en een hoge mate van betrokkenheid bij elke klant en elke opdracht.

Focus on Value
Succesvolle ondernemers concentreren zich op 3 dingen: waarde creëren, behouden en vergroten. Daar is focus voor nodig. Gun uzelf daarom de expertise van InCorpe. Wij analyseren, adviseren, ondersteunen en ontzorgen. Daarvoor zetten we een berg aan kennis, ervaring en scherpzinnigheid in. Onze aanpak? Die is persoonlijk, zuiver, onafhankelijk en nuchter. Onze focus heeft maar één doel: waarde vermeerderen voor u.

Een rijke basiskennis door jarenlange ervaring
Daarom werken we onafhankelijk en weten we altijd precies wat we doen en waarom. Ieder van ons beschikt over een rijke basiskennis die is ontstaan na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in het bedrijfsleven en in de financiële wereld. Onze liefde voor het vak zorgt bovendien voor een enorme drang om op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in de markt.

Die basis versterken we nog eens met een eigen en met elkaars specifieke expertise. Met die kennis en kunde duiken we in organisaties om ze volledig te doorgronden. En zorgen we ervoor dat we precies weten hoe u de waarde van uw organisatie vergroot en kunt blijven vergroten.

 

Contactpersonen

InCorpe
  • Demmersweg 7-11

    7556 BN Hengelo (O)