InCorpe

Focus on value


Over ons

Incorpe is gespialiseerd in bedrijfsovernames, corporate recovery, financieringen en waarderingen.

Focus on value
Succesvolle ondernemers concentreren zich op 3 dingen: waarde creëren, behouden en vergroten. Daar is focus voor nodig. Gun uzelf daarom de expertise van InCorpe. Wij analyseren, adviseren, ondersteunen en ontzorgen. Daarvoor zetten we een berg aan kennis, ervaring en scherpzinnigheid in. Onze aanpak? Die is persoonlijk, zuiver, onafhankelijk en nuchter. Onze focus heeft maar één doel: waarde vermeerderen voor u.

Een rijke basiskennis door jarenlange ervaring
Daarom werken we onafhankelijk en weten we altijd precies wat we doen en waarom. Ieder van ons beschikt over een rijke basiskennis die is ontstaan na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in het bedrijfsleven en in de financiële wereld. Onze liefde voor het vak zorgt bovendien voor een enorme drang om op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in de markt.

Die basis versterken we nog eens met een eigen en met elkaars specifieke expertise. Met die kennis en kunde duiken we in organisaties om ze volledig te doorgronden. En zorgen we ervoor dat we precies weten hoe u de waarde van uw organisatie vergroot en kunt blijven vergroten.

De kracht van ons team
Het team van InCorpe bestaat uit vier partners, een associate partner, een business analist, een junior consultant en een managementassistent. Wij zijn een goed team, al zeggen we het zelf. Een bundeling van diverse disciplines en competenties, waarbij iedereen kan bogen op jarenlange ervaring. Die ervaring combineren we met actuele marktkennis, een waardevol netwerk en veel liefde voor ons vak. Vanuit die basis dagen we elkaar uit en houden we elkaar scherp. Dat vertaalt zich naar doordachte advisering en een hoge mate van betrokkenheid bij elke klant en elke opdracht.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

2017

Dienstverlening:

7

Dienstverlening:

Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling, Corporate Recovery, Corporate governance, Rendementsverbetering

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

InCorpe

location-icon Demmersweg 3
7556 BN Hengelo
company-image

Aangesloten bij Brookz sinds 29 oktober 2016

Ons actuele bedrijvenaanbod op Brookz

1

bedrijven te koop aangeboden

Profielen in het verleden op Brookz

1

bedrijven te koop aangeboden

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Demmersweg 3

7556 BN Hengelo

Contactgegevens