A.K. for Pet’s en De Huisdiersuper verkocht aan NMP

A.K. for Pet’s en De Huisdiersuper verkocht aan NMP

Beschrijving

JM Corporate Finance heeft A.K. for Pet’s en De Huisdiersuper mogen begeleiden bij de verkoop aan de Nederlandse MKB Participatiemaatschappij (NMP).

Beide ondernemingen worden daarmee onderdeel van de E-com2 Group, de nieuwe bedrijfsgroep van NMP die bestaat uit verschillende groothandels met een sterk e-commerce karakter welke bedrijven complementair zijn aan elkaar. A.K. for Pet’s en De Huisdiersuper zijn beide actief in de huisdierenbranche middels groothandels- en e-commerceactiviteiten. 

Door de overname van beide bedrijven blijft de onderlinge chemie gehandhaafd. Vanuit de E-com2 Group kan de onlinestrategie van A.K. for Pet’s en De Huisdiersuper de komende jaren verder uitgebouwd worden. Middels een Shared Service Center binnen de E-com2 Group kan op een efficiënte wijze kennis en kunde binnen de groep worden gebundeld en gedeeld waarvan ook A.K. for Pet’s en De Huisdiersuper de komende jaren hun vruchten kunnen plukken. 

Na diverse kennismakingsgesprekken met verschillende kandidaat-kopers hebben Martijn en Marjolein Kluit de perfecte ‘fit en klik’ gevonden met NMP. Voor JM Corporate Finance was dit een leuk, voorspoedig en enerverend traject. 

Martijn: “Ondanks dat het verkooptraject zeker intensief was, heeft JM Corporate Finance er altijd voor gezorgd dat het voor mij overzichtelijk en begrijpelijk bleef. Een fijne partner die echt ondersteunt waar nodig.”

Wij wensen Martijn, Marjolein en NMP veel succes bij de verdere overdracht en exploitatie van A.K. for Pet’s en De Huisdiersuper. 

JM Corporate Finance
  • Sint Ignatiusstraat 265

    4817 KK Breda

  • + toon alle adressen

  • WTC-Amsterdam, C - 11, Strawinskylaan 1143

    1077 XX Amsterdam