JM Corporate Finance

Onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in bedrijfsoverdrachten

JM Corporate Finance is één van de grootste onafhankelijke adviesbureau’s van de zuidelijke regio van Nederland, gespecialiseerd in bedrijfsoverdrachten en gevestigd in Breda en Amsterdam. JM Corporate Finance bundelt de krachten van verschillende ervaren senior adviseurs met een gedegen trackrecord, gericht op zowel MKB als internationale transacties in alle branches van het bedrijfsleven.

Multidisciplinaire begeleiding
Door de unieke combinatie van expertise en ervaring op het gebied van accountancy, (internationale) belastingadvisering en specialistische bedrijfseconomische onderwerpen kan JM Corporate Finance trajecten multidisciplinair begeleiden.

Persoonlijke relatie
JM Corporate Finance begrijpt als geen ander dat een goede persoonlijke relatie met de klant de belangrijkste basis is voor de kwaliteit van advisering. Het traject wat we met de klant aangaan zal immers intensief en langdurig van aard zijn. Dat emoties hierbij ook een belangrijke rol spelen spreekt voor zich.

JM Corporate Finance stelt per opdracht een team samen dat pragmatisch te werk gaat en passend is aan de (specifieke) behoeften van de klant. Wij werken met één vast aanspreekpunt en waarborgen een brede, concrete en tailor made advisering die leidt tot optimale resultaten en win-win situaties.

 

Kantoor adres:

  • JM Corporate Finance
  • Sint Ignatiusstraat 265
  • 4817 KK Breda