JM Corporate Finance heeft Gransier Bike Parts begeleid bij verkoop aan ZenS

JM Corporate Finance heeft Gransier Bike Parts begeleid bij verkoop aan ZenS

Beschrijving

Recentelijk heeft JM Corporate Finance Gransier Bike Parts uit Heerlen mogen begeleiden bij de verkoop aan ZenS uit Rotterdam (eigenaar Peter Zwanenburg) met onder meer Service Best International in portfolio. Gransier Bike Parts betreft een groothandel in fiets- en scooteronderdelen.

Middels de overname door ZenS is ook de continuïteit voor de toekomst gewaarborgd. 'Gransier is de laatste jaren enorm gegroeid. Om ook de komende jaren deze groei voort te kunnen, zijn wij blij dat wij nu onderdeel uitmaken van deze mooie groep', laat Dolf Gransier weten.

'Na diverse kennismakinggesprekken met verschillende kandidaat-kopers heeft Dolf Gransier de perfect “fit en klik” gevonden bij Service Best International. Voor JM Corporate Finance weer een leuk en enerverend traject in het heuvelachtige landschap in het zuiden van ons land', aldus Jan van Wijngaarden.

Ter afsluiting van dit traject zijn wij afgereisd naar Hulsberg (Zuid-Limburg) en hebben wij als aandenken een tombstone overhandigd aan Dolf Gransier en Jo Alvarez, de accountant van Gransier, met wie wij dit traject samen hebben mogen begeleiden. Onder het genot van een kop koffie zijn de “spannende momenten” gedurende het traject nog even met een glimlach de revue gepasseerd en hebben we geconcludeerd dat we als team een mooi resultaat hebben bereikt.

Wij wensen Dolf Gransier en Peter Zwanenburg veel succes bij de verdere overdracht en exploitatie van Gransier Bike Parts.

JM Corporate Finance
  • Olympisch Stadion 24-28

    1076 DE Amsterdam

  • + toon alle adressen

  • Sint Ignatiusstraat 265

    4817 KK Breda