JM CF begeleidt crossborder-transactie

Beschrijving

JM Corporate Finance heeft recentelijk de verkoop van Hoekman Houtindustrie aan PGS Group, begeleid en succesvol afgerond. Een mooie crossborder-transactie!

Hoekman Houtindustrie is een Nederlandse producent van een breed assortiment houten pallets en kisten. Het bedrijf heeft een eigen vestiging in Rijssen waar nieuwe pallets, zowel standaard als maatwerk, worden geproduceerd en tevens tweedehands pallets worden verkocht. Middels deze acquisitie breidt PGS Group haar netwerk verder uit in Nederland en kan zij een breder assortiment van pallets aanbieden.

Marcel Blaauwbroek van Hoekman Houtindustrie: “Ik ben blij dat we voor dit verkooptraject JM Corporate Finance hebben ingeschakeld. JM CF is een prettige partij om mee samen te werken met kennis van zaken. Ze begrijpen de business, zijn zeer actief en betrokken geweest in het traject en hebben meegedacht in oplossingen waarbij de wensen van de aandeelhouders en werknemers altijd voorop hebben gestaan. JM CF heeft ons naar volle tevredenheid begeleid bij de verkoop van Hoekman Houtindustrie.”

Namens JM Corporate Finance feliciteren Bart van den Brule en Nick van der Zande beide partijen met deze acquisitie en zij bedanken Hoekman Holding B.V. voor het vertrouwen tijdens dit verkooptraject.

Wij wensen PGS Group heel veel succes bij het realiseren van hun verdere groeiambities!

Quote door adviseur

Ik ben blij dat we voor dit verkooptraject JM Corporate Finance hebben ingeschakeld. JM CF is een prettige partij om mee samen te werken met kennis van zaken. Ze begrijpen de business, zijn zeer actief en betrokken geweest in het traject en hebben meegedacht in oplossingen waarbij de wensen van de aandeelhouders en werknemers altijd voorop hebben gestaan. JM CF heeft ons naar volle tevredenheid begeleid bij de verkoop van Hoekman Houtindustrie.

JM Corporate Finance
  • Olympisch Stadion 24-28

    1076 DE Amsterdam

  • + toon alle adressen

  • Sint Ignatiusstraat 265

    4817 KK Breda