Overname in de schoonmaakbranche

Overname in de schoonmaakbranche

Beschrijving

JM Corporate Finance heeft recentelijk de verkoop van Schoonmaakbedrijf Verhoeven VOF aan BB Dienstverlening (van John Mijnders) begeleid en succesvol afgerond.

Schoonmaakbedrijf Verhoeven is een schoonmaakbedrijf in de regio West-Brabant voor de zakelijke markt en is daarnaast ook veelvuldig actief voor Verenigingen van Eigenaren. De focus ligt op de schoonmaak van kantoren, appartementencomplexen en scholen, alsmede specialistische reiniging in de industrie en glasbewassing. Middels deze acquisitie breidt BB Dienstverlening haar diensten uit in de regio West-Brabant en verstevigd BB Dienstverlening hiermee haar positie in de schoonmaakbranche.

JM Corporate Finance (Bart Koreman en Rob van Oosterhout) heeft gezamenlijk met Blue Legal Advocaten (Anne Peters en Sirin al Moubarak), Rogier Verhoeven en Wendy Metske mogen begeleiden bij dit enerverende, maar zeker ook plezierige traject!

Rogier en Wendy: “Ongedwongen, verrassend en een zeer plezierige samenwerking en in vrij korte tijd spijkers met koppen kunnen slaan. We zijn blij dat we de verkoop van ons bedrijf door JM Corporate Finance hebben laten begeleiden. Zij zijn specialistisch, mede door zich toe te spitsen op onze markt, waardoor we hele fijne gesprekken hebben gehad met aspirant kopers. Veel gelachen en toch een zakelijk succes!” 

JM Corporate Finance feliciteert beide partijen met deze acquisitie en bedankt Rogier en Wendy voor het vertrouwen in ons gedurende dit traject.

Wij wensen BB Dienstverlening (John Mijnders) heel veel succes in de toekomst en veel plezier met het realiseren van hun doelstellingen!

Quote door adviseur

“Ongedwongen, verrassend en een zeer plezierige samenwerking en in vrij korte tijd spijkers met koppen kunnen slaan. We zijn blij dat we de verkoop van ons bedrijf door JM Corporate Finance hebben laten begeleiden. Zij zijn specialistisch, mede door zich toe te spitsen op onze markt, waardoor we hele fijne gesprekken hebben gehad met aspirant kopers. Veel gelachen en toch een zakelijk succes!”

JM Corporate Finance
  • Olympisch Stadion 24-28

    1076 DE Amsterdam

  • + toon alle adressen

  • Sint Ignatiusstraat 265

    4817 KK Breda