Van Dun Advies acquireert Bouwkundig Adviesbureau Sigma Engineering

Van Dun Advies acquireert Bouwkundig Adviesbureau Sigma Engineering

Beschrijving

Recent heeft JM Corporate Finance Van Dun Advies BV mogen begeleiden bij de aankoop van Bouwkundig Adviesbureau Sigma Engineering BV (Sigma).

Met deze overname breidt Van Dun Advies BV haar dienstverlening verder uit op het gebied van bouwconstructies in onder andere de woning-, utiliteitsbouw en agrarische sector. Voor Van Dun Advies is deze overname een logische stap in de verdere optimalisatie van haar dienstverlening.

Vanaf het eerste gesprek was er al een duidelijke klik tussen koper en verkoper en bleek al snel dat de bedrijfsculturen en klantprofielen goed op elkaar aansluiten.

Van Dun Advies: 'We zijn blij met deze overname en aanvulling op onze bestaande dienstverlening en kijken samen met verkopers uit naar een succesvolle toekomst. JM Corporate Finance heeft ons goed en zorgvuldig begeleid bij het aankooptraject (inclusief due diligence) en ervoor gezorgd dat de onderhandelingen, signing en closing op een harmonieuze wijze is verlopen. Dit was belangrijk voor ons omdat we de wens hadden om verkopers nog een aantal jaar actief betrokken te laten zijn en met plezier aan boord te houden.'

Wij wensen Van Dun Advies veel zakelijk succes met de overname!

JM Corporate Finance
  • Olympisch Stadion 24-28

    1076 DE Amsterdam

  • + toon alle adressen

  • Rithmeesterpark 50-B1

    4838 GZ Breda