Kramer & Remery

Er is altijd een passende oplossing

Over Kramer & Remery
Zoekt u een specialist in de waardebepaling van een bedrijf of eenmanszaak? Bij Kramer & Remery helpen we u graag met het vaststellen van de waarde van uw onderneming. Dit is niet alleen belangrijk als u uw bedrijf wilt verkopen, maar ook om uw strategie te optimaliseren. Met ons advies maakt u in beide gevallen een weloverwogen keuze.

Wat is het belang van de waardebepaling van een bedrijf of eenmanszaak?
Uw onderneming zorgt niet alleen voor het inkomen van u en uw gezin, maar is vaak ook onderdeel van uw pensioen. Het is dus zaak om goed voor uw onderneming te zorgen, de continuïteit te bewaken en uw vermogen waar dat kan veilig te stellen. Als onderdeel van onze dienstverlening brengen wij de waarde van uw onderneming voor u in beeld. Ook bespreken we tijdens een waardebepaling van uw bedrijf of eenmanszaak aan welke onderdelen u kunt werken om de waarde te vergroten. Desgewenst stemt u hierop uw strategie voor de komende jaren af.

Vertrouw op onze persoonlijke dienstverlening
Al meer dan twintig jaar vertrouwen zelfstandig professionals, non-profitorganisaties en ondernemers in het mkb op onze uitgebreide dienstverlening. Als u ervoor kiest om de waarde van uw onderneming te laten vaststellen bij Kramer & Remery in Hilversum, rekent u op persoonlijk contact. Zo nemen we altijd uitgebreid de tijd voor u en leggen we u graag uit wat de uitkomst van een waardebepaling voor uw bedrijf of eenmanszaak betekent.

Contactpersonen

Kramer & Remery
  • Binnendelta 2g

    1261 WZ Blaricum