Kreston Van Herwijnen

Uw specialist bij fusies, overnames en waarderingen

Over Kreston Van Herwijnen
Kreston Van Herwijnen heeft speciaal voor díe ondernemers die grip willen houden of krijgen op hun toekomst de afdeling Overnames en Waarderingen. Samen brengen wij je positie in de markt in kaart en identificeren we de onderdelen van jouw bedrijfsvoering waarmee je waarde toevoegt aan je onderneming. Zo ontstaat inzicht ter voorbereiding op aan- of verkoop.

Expertise
Wij begeleiden het proces van aan- en verkoop van ondernemingen van begin tot eind. Onze specialisten hebben verstand van zowel de bedrijfseconomische, fiscale als juridische aspecten van een transactieproces. Onze adviseurs zijn aangesloten bij de beroepsorganisaties van hun specialisme (RB, NBA, NIRV en EACVA). En internationaal kunnen wij altijd gebruik maken van Kreston International, het wereldwijde netwerk van onafhankelijke accountantskantoren.

Knowing You
Kreston Van Herwijnen, gevestigd in de Betuwe, is al 35 jaar een vertrouwenspartner voor zijn klanten. Uniek aan onze dienstverlening is ons diverse aanbod aan specialisaties; van accountancy en strategisch bedrijfsadvies, fiscaal advies, administratieve dienstverlening tot overnames en waarderingen. Met al deze specialisaties onder één dak bieden wij onze klanten een totaalpakket. Door dagelijks persoonlijk contact met onze klant weten wij wat er bij hem speelt, op zakelijk gebied maar vaak ook privé. Hierdoor kunnen wij altijd snel inspelen op kansen en ontwikkelingen en de klant zoveel mogelijk ontzorgen.

Contactpersoon

Kreston Van Herwijnen
  • Stephensonstraat 19

    4004 JA Tiel