LvH Corporate Finance

Vanuit een praktische instelling, op basis van een persoonlijke band

Over LvH Corporate Finance
Wij zijn een jonge onderneming met een rijke ervaring op gebied van transacties, waarderingen en financieringen. Als onderdeel van accountants- en belastingadvieskantoor Londen & Van Holland, zijn wij in staat onze cliënten te ondersteunen bij alle aspecten van een transactie.

Hele traject, alle disciplines
Vanaf de eerste voorbereidingen tot het opzetten van fiscale structuren om uw verworven vermogen veilig te stellen, van het verkrijgen van groeikapitaal en het waarderen van de onderneming tot aan het opstellen van de benodigde transactiedocumentatie. Daarnaast werkt LvH Corporate Finance nauw samen met ervaren advocaten welke ervaring hebben op de verschillende rechtsgebieden waar onze klanten mee te maken krijgen. Onze ervaren transactiespecialisten, accountants, fiscalisten, advocaten en juristen staan u graag terzijde.

Maatwerk
Commitment, investeren in een persoonlijke band en relatieonderhoud. Dat zijn de sleutelbegrippen van waaruit wij u onze dienstverlening aanbieden. Hoe beter we u kennen, hoe beter we u kunnen helpen. Met de kennis die wij van uw bedrijf, uw persoonlijkheid en uw ondernemerswensen op doen, kunnen wij blijvend maatwerk leveren. Wij realiseren ons namelijk dat topkwaliteit alleen mogelijk is bij een hechte relatie tussen adviseur en cliënt.

Hechte relatie
Onze cliënten variëren van zelfstandig ondernemers en dochtermaatschappijen van internationale ondernemingen tot vermogende particulieren en non-profitinstellingen. Stuk voor stuk opdrachtgevers die lang bij ons blijven. Veelal dankzij de kennis, ervaring én persoonlijkheid van onze medewerkers. En de hechte relatie die zij met hen aangaan.

Binnenkort met u? Neem voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden en kansen die wij u kunnen bieden contact op met Werner Leermakers of Kees Jan Schouten.

Contactpersonen

LvH Corporate Finance
  • Pedro de Medinalaan 39

    1086 XP Amsterdam