Match Plan begeleidt 12Return met PPA (Purchase Price Allocation)

Beschrijving

Match Plan heeft 12Return ondersteunt bij de uitvoering van de Purchase Price Allocation. Dit verzoek is gedaan naar aanleiding voor financiële rapportage doeleinden bij het opstellen van de jaarrekening. Een Purchase Price Allocation, of Kostprijs Allocatie, geeft invulling aan de wijze waarop een onderneming de aankoopprijs van een overname verwerkt in de jaarrekening. Match Plan heeft Rollema hierin ondersteunt bij de waardering van de immateriële vaste activa.

Janssen Group of Companies heeft in 2022 diverse directe en indirecte overnames binnen de sector verricht. 12Return maakt sinds 15 december 2022 deel uit van Janssen Group of Companies.

Over 12Return

12return is in 2011 opgericht om bedrijven te helpen bij het implementeren en exploiteren van een omgekeerde toeleveringsketen in een klantgerichte en circulaire economie. Ze zijn een cloudgebaseerde oplossing voor het beheer van productretouren. Het 12Return platform en ecosysteem ondersteunt een alles-in-één beheerde retourservice voor (detailhandels)merken in grensoverschrijdende handel. 12return heeft integraties met alle toonaangevende e-commerceplatforms, bedrijfssystemen of magazijnbeheersystemen om retouren voor online verkopers in te stellen en te volgen. De onderneming is ontworpen voor middelgrote en grote (detailhandels)merken die wereldwijd rechtstreeks naar de klant verzenden en te maken hebben met productretouren van hun klanten.

Over Janssen

Janssen is de holding van een groep maatschappijen die al meer dan 140 jaar actief is in het verzorgen en coördineren van logistieke oplossingen. Het motto van de groep is de efficiency te verbeteren en het realiseren van kostenbesparingen in het logistieke proces met als doel om de marge te verbeteren door excellente uitvoering. Hiervoor gebruikt Janssen de software van data-analyse.

Janssen is overgenomen door Waterland Private Equity. Met behulp van de investeringsmaatschappij kan Janssen haar groeidoelstellingen realiseren. Dit door middel van organische groei en groeien via een buy-and-build strategie.

Match Plan Fusies en Overnames
  • Pandhuijsenpad 5

    5038 CV Tilburg

  • + toon alle adressen

  • Nassau Ouwerkerkstraat 3

    2596 CC Den Haag