Match Plan Fusies en Overnames

Bedrijfsoverdrachten, bedrijfswaarderingen en financieringen

Over Match Plan

Match Plan is een onafhankelijk advieskantoor en begeleidt ondernemers bij de koop en verkoop van bedrijven. Daarnaast treden wij op als onafhankelijke adviseur bij waardebepalingen, financieringen en conflictbemiddeling. Al meer dan 25 jaar adviseren wij ondernemers (DGA’s) in het midden- en familiebedrijf. Wij hebben een kantoor in Den Haag en in Tilburg.

Betrokkenheid

Hierbij richten wij ons op bedrijven met een hoofdkantoor in Nederland en een verwachte transactiewaarde vanaf ongeveer €1,0 miljoen. De sterke persoonlijke én zakelijke betrokkenheid is de basis van onze dienstverlening en draagt voor een belangrijk deel bij aan het succesvol afronden van onze opdrachten. Wij geloven dat naast kwaliteit en deskundigheid, ook cultuur en vertrouwen belangrijke sleutels tot succes zijn.

Creating value together

Wij nemen het volledige aankoop- of verkooptraject van een bedrijf uit handen en hebben voor ieder onderdeel een eigen specialist in huis. Zo hebben wij naast onze diverse overnamespecialisten; een waarderingsspecialist, een branchespecialist, een financieringsspecialist, een juridisch specialist en een marketing- en communicatiespecialist.

Op deze manier bent u gedurende het volledige koop- of verkooptraject voorzien van het juiste specialisme op het juiste moment. Van de eerste kennismaking en het opmaken van de documentatie tot aan de overdracht bij de notaris.

Onze missie

Om u echt goed te kunnen begeleiden is het belangrijk dat wij niet alleen uw bedrijf, maar ook uw sector kennen. Onze missie: wij willen de meest aanbevolen speler zijn op het gebied van overnames en waardering binnen het midden en familiebedrijf. Om hierin te kunnen excelleren richten wij ons op specifieke branches.

Dealpublicaties

Contactpersonen

Match Plan Fusies en Overnames
  • Pandhuijsenpad 5

    5038 CV Tilburg

  • + toon alle adressen

  • Nassau Ouwerkerkstraat 3

    2596 CC Den Haag