Match Plan begeleidt aandeelhouder Puramed met management buy-out

Beschrijving

Match Plan begeleidt aandeelhouder Puramed met de overdracht van zijn aandelen aan zijn compagnon/medeaandeelhouder via een management buy-out. Met een management buy-out neemt één of meerdere leden van het zittende management de onderneming over.

Over Puramed

Puramed, met meer dan 50 jaar ervaring, is een betrouwbare partner voor het leveren, inregelen en onderhouden van gasevacuatiesystemen en medische hulpmiddelen, en biedt daarbij de benodigde gebruiks- en verbruiksartikelen. Naast haar 4-tal productgroepen (gasevacuatiesystemen, dubbelmaskers, neonatologie apparatuur en medische hulpmiddelen), biedt Puramed haar klanten advies, service en onderhoud met betrekking tot de diverse aangeboden producten.

Puramed heeft over de jaren een goede naamsbekendheid weten op te bouwen, en beschikt over een loyaal klantenbestand. Momenteel bedient ze voornamelijk ziekenhuizen welke, als gevolg van de zeer specifieke installaties en bijbehorende (vervangings)onderdelen, de onderneming zeer trouw blijven.

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de aandeelhouder van Puramed geadviseerd vanaf het moment dat hij wilde terugtreden. Vanaf toen hebben wij begeleid bij het hele proces, waaronder het uitvoeren van de waardebepaling van de aandelen en het opstellen en uitonderhandelen van alle transactiedocumentatie richting de closing.

Vanuit Match Plan zaten Sven AalderingMatthias Duijzer en Leon Koorevaar in het dealteam.

Match Plan Fusies en Overnames
  • Pandhuijsenpad 5

    5038 CV Tilburg

  • + toon alle adressen

  • Nassau Ouwerkerkstraat 3

    2596 CC Den Haag