Match Plan begeleidt Aquilum groep bij acquisitie van WGA Raadgevers

Beschrijving

Aquilum groep, specialist op het gebied van duurzame inzetbaarheid voor werknemers, breidt uit met de acquisitie van WGA Raadgevers. Door het bundelen van kennis en kunde kunnen werkgevers in heel Nederland nog beter ondersteund worden bij het beheersen van verzuim- en schadelast. Deze transactie maakt onderdeel uit van de buy-and-build strategie die Aquilum groep in januari 2020 samen met Karmijn Kapitaal is gestart. Inmiddels is dit de 6e acquisitie die Match Plan gezamenlijk met Aquilum groep heeft afgerond.

Over Aquilum groep

Aquilum groep is gevestigd in Eindhoven en bestaat uit Equilar, Medicum Consult, Trans Lion, Solid Sense, Welke, Ardeon, Scolea en WGA Raadgevers. Samen ontzorgen ze werkgevers op het gehele palet van duurzame inzetbaarheid. Dat doen zij met gecertificeerde arbodienst en op maat programma’s en trajecten op het gebied van preventie, verzuim, re-integratie, teamontwikkeling, outplacement, persoonlijke- en loopbaancoaching.

Aquilum streeft naar werknemers die een leven lang inzetbaar zijn. Geen symptoombestrijding, maar als een echte partner meedenken en adviseren over hoe medewerkers langer gezond en energiek aan de slag kunnen blijven of na uitval opnieuw aan de slag kunnen binnen een functie. Aquilum ziet kansen om het werk voor iedereen veiliger, beter én plezieriger te maken. Een ambitie die zij uitvoeren vanuit de verschillende labels onder de Aquilum groep.

Over WGA Raadgevers

WGA Raadgevers is specialist op het gebied van verzuimschadelastbeheersing. Werkgevers worden geconfronteerd met enorme kosten, wanneer (ex-)werknemers in aanmerkingen komen voor een ZW- en/of WGA-uitkering. Als professioneel rechtshulpverlener en de jarenlange ervaring zijn WGA Raadgevers in staat om schadelastbeheersing te bewerkstelligen door middel van effectieve scans en oplossingen.

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Aquilum en Karmijn Kapitaal bijgestaan bij het aantrekken van financiering voor de overname van WGA Raadgevers. Vanuit Match Plan zaten Leon KoorevaarYvo Bruin en Niels Beckers in het dealteam.

Match Plan Fusies en Overnames
  • Pandhuijsenpad 5

    5038 CV Tilburg

  • + toon alle adressen

  • Nassau Ouwerkerkstraat 3

    2596 CC Den Haag