Match Plan begeleidt Calligaris met waardebepaling

Beschrijving

Match Plan heeft Calligaris ondersteund bij de waardering van diverse immateriële vaste activa. Deze waardering van immateriële vaste activa is benodigd in verband met de boekhoudkundige verwerking van de overname van IPDB B.V. en haar dochtervennootschappen (“Fatboy”).

Over Calligaris

Calligaris is opgericht in 1923 en uit Italië afkomstig. Ze zijn marktleider op het gebied van productie en distributie van (design)meubilair en woonaccessoires.

Fatboy is de eigenaar van het iconische in Nederland gevestigde Lifestyle merk “Fatboy” met een bewezen innovatiekracht, sterk digitaal platform en wereldwijde distributie. Sinds haar oprichting heeft het bedrijf zich ontwikkelend tot een cross-categorie design merk met een uitgebreide collectie van verlichting, indoor & outdoor meubilair en onderscheidende accessoires.

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Calligaris ondersteund met de waardering van de onderneming in verband met de boekhoudkundige verwerking van de overname van IPDB B.V. en haar dochtervennootschappen (Fatboy). Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters (Director Valuations) uitgevoerd.

Match Plan Fusies en Overnames
  • Pandhuijsenpad 5

    5038 CV Tilburg

  • + toon alle adressen

  • Nassau Ouwerkerkstraat 3

    2596 CC Den Haag