Match Plan begeleidt Devak met waardebepaling

Beschrijving

Match Plan heeft Devak ondersteund met de waardering van de onderneming in het kader van een conserverende aanslag bij de belastingdienst. Devak Holding B.V. is de holdingmaatschappij van Devak ASN Autoschade. Hieronder vallen diverse dochtermaatschappijen van autoschade reparatie bedrijven.

Over Devak

Devak Holding B.V. is de holdingmaatschappij van Devak ASN Autoschade. ASN Autoschade is een franchiseorganisatie die al meer dan 25 jaar bestaat. Bij ASN Autoschade zijn zelfstandige autoschadeherstel ondernemers aangesloten. Dit zijn professionele familiebedrijven met een lange traditie en een toonaangevende positie in hun regio.

Onder ASN Autoschade vallen diverse dochtermaatschappijen van autoschade reparatie bedrijven. De activiteiten van schadeservice betreft het voeren van een schadeherstelbedrijf op het gebied van personen-, bestel- en vrachtauto’s en motorfietsen alsmede ook (algemeen) autobedrijf. De activiteiten bestaan uit het herstellen van schade aan- en spuiten van personenauto’s, trucks, opleggers, aanhangwagens en andere bedrijfsvoertuigen.

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Devak ondersteund met de waardering van de onderneming in het kader van een conserverende aanslag bij de belastingdienst. Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters (Director Valuations) uitgevoerd.

Match Plan Fusies en Overnames
  • Pandhuijsenpad 5

    5038 CV Tilburg

  • + toon alle adressen

  • Nassau Ouwerkerkstraat 3

    2596 CC Den Haag