Match Plan begeleidt Esenro Tech met waardebepaling

Beschrijving

Match Plan heeft Esenro Tech, met eigenaar Roderick den Ouden, begeleid bij de beoordeling van de waardering van Alltec Lifting Systems in de Verenigde Staten zodat hij een gepast bod kan doen voor zijn participatie in de onderneming.

Over Alltec Lifiting Systems

Sinds 2006 levert Alltec Lifting Systems technische hijsoplossingen aan vele klanten in de Verenigde Staten. Ze onderscheidt zich door diverse teams van hands-on ingenieurs en senior consultants met jarenlange ervaring in aanverwante diensten. Hun team bestaat uit mensen die in verschillende functies hebben gewerkt, van kraan- en traileroperators tot projectengineering, supervisie en uitvoerend management. Hun specialiteit ligt bij verhuur/verkoop van tuigage, engineering, projectplanning, advies, fabricage, ontwerp, hijsapparatuur onder de haak en modulaire hijsapparatuur.

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Roderick den Ouden begeleid bij de beoordeling van de waardering van Alltec Lifting Systems zodat hij een gepast bod kan doen voor zijn participatie in de onderneming. Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters (Director Valuations) uitgevoerd.

Match Plan Fusies en Overnames
  • Pandhuijsenpad 5

    5038 CV Tilburg

  • + toon alle adressen

  • Nassau Ouwerkerkstraat 3

    2596 CC Den Haag